FlowMotion
FlowMotion

PUMPS & VALVES 2016 Antwerpen – Stand F1050

Flowmotion zal ook dit jaar weer van de partij zijn op de beurs Pumps & Valves in Antwerpen op 20 en 21 April.

Deze 2-jaarlijkse hoogmis van de Belgische en Nederlandse pompen en kleppen markt is voor ons de uitgelezen kans om iedereen te laten kennismaken met ons productengamma. Bovendien stellen we naast onze vertrouwde merken FLOWMOTION, HOMA en SPECK, ook ons nieuw gamma KLAUS UNION pompen voor.

Klaus Union is vooral bekend voor zijn oerdegelijke en efficiënte magneetpompen. Wat vele bedrijven echter nog niet weten is dat Klaus Union sinds enkele jaren ook een volledige lijn 2-spindelige schroefpompen produceert. Deze pompen zijn volledig ontworpen volgens API 676-3de editie en onderscheiden zich van de concurrentie door hun korte bouwvorm, hoge efficiëntie, lage NPSHr en eenvoudig cartridge design. Met hetzelfde geïnstalleerd motorvermogen levert een Klaus Union DSP pomp tot 15% meer debiet. Ideaal dus voor het laden en lossen van vrachtwagens en schepen waar tijd geld is.

Kom zeker langs en ontdek al onze nieuwigheden op stand F1050.