FlowMotion
FlowMotion

Installatie Vakbeurs Hardenberg

Van 9 t/m 11 september vond in Hardenberg, Nederland de Installatie Vakbeurs plaats. Met 14.986 bezoekers uit de branche was dit wederom een geslaagde editie.

Onze nieuwe EasyBreak-units waren te zien op de standen van Wildkamp en onze partner Watts Industries.

Wildkamp is met meer dan 50 vestigingen één van de meest toonaangevende technische groothandels van Nederland. Met hun uitgebreid cliënteel in de agrarische en veeteelt sector is ons ruim assortiment breek units ideaal om aan de stijgende vraag naar terugstroombeveiligingen voor vloeistoffen van klasse 5 te voldoen (bvb drinkbakken voor dieren).

Om hun klanten snel te kunnen bedienen neemt Wildkamp alvast 3 types van onze Easybreak-units op voorraad. Onze grotere systemen, met een buffer van 210 liter tot 100 m³, worden op maat van de toepassing en de wensen van de klant gemaakt.