FlowMotion
FlowMotion

FLOWMOTION investeert in de toekomst

Flowmotion heeft een fantastisch jaar 2013 achter de rug. We zijn ongelooflijk fier te zien hoeveel kleine en grote bedrijven ons het vertrouwen hebben gegeven om voor hen de juiste pompoplossingen te leveren. Dit geeft ons de motivatie om Flowmotion de volgende jaren verder uit te bouwen tot een volwaardige speler op de “pompen”markt in de Benelux.

Om deze groei te ondersteunen heeft Flowmotion de beslissing genomen te investeren in een nieuw hard- en software pakket van de firma Kluwer. Deze krachtige ERP software zal er voor zorgen dat het volledige aankoop-, verkoop- en voorraadbeheer veel eenvoudiger, overzichtelijker en efficiƫnter wordt. Het ERP programma zal ook naadloos samenwerken met onze boekhouding. Bovendien biedt Kluwer ons de mogelijkheid om dit pakket verder uit te breiden naar after-sales en productie beheer.

Deze ERP software zal draaien op onze eigen beveiligde server die werken op verplaatsing perfect mogelijk maakt. Zo zijn we altijd up-to-date qua voorraad, leveringen, offertes, facturen, betalingen, enz.

We zullen er alles aan doen om de implementatie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Deze zou eind januari 2014 klaar moeten zijn.