FlowMotion
FlowMotion

Verdeling SPECK pompen voor Nederland

Na de succesvolle lancering van de SPECK pompen voor thermische olie en heet water op de Belgische en Luxemburgse markt heeft FLOWMOTION nu ook de verdeling van dit gamma gekregen voor de Nederlandse markt.

SPECK Pumpen in Roth, Duitsland heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in zijn assortiment pompen voor thermische olie (tot 350°C) en heet water (tot 180°C) en kan nu oplossingen aanbieden tot 600 m3/u zowel magneet gekoppeld als met mechanische as-afdichting.

De SPECK centrifugaalpompen voor warmte-overdracht zijn gebouwd volgende de Europese norm EN733 en kunnen de pompen van andere fabrikanten één op één vervangen zonder de leidingen te moeten aanpassen.

Hun innovatieve pompen, die volledig ontworpen zijn voor minder en éénvoudiger onderhoud + een hoge efficiëntie, vinden hun toepassing in machinebouw, industrie en scheepvaart.

Wil ook U minder onderhoud, minder stroomverbruik en een grotere bedrijfszekerheid? Neem dan contact op voor een vrijblijvende analyse van uw bestaande of nieuwe installatie. FLOWMOTION staat U met raad en daad bij voor al uw pomp toepassingen.