FlowMotion
FlowMotion

AGM draaizuigerpompen en versnijders

FLOWMOTION lanceert de AGM draaizuigerpompen, ook lobbenpompen genoemd, en de bijhorende in-line versnijders voor de Benelux markt.

Deze volumetrische pompen vinden hun toepassing in de waterzuivering, biogas-installaties, mestverwerking, algemene industrie, transport en scheepvaart. Ze zijn uitermate geschikt voor het verpompen van visceuze, verontreinigde vloeistoffen. Met hun vrije korreldoorlaat van 38 mm en zelfaanzuigend vermogen tot 8 meter zijn ze breed inzetbaar. Ook de compacte bouwvorm en het éénvoudig en snel onderhoud maken van deze pomp een zéér interessant alternatief voor bijvoorbeeld slangen-, worm- en membraanpompen.

In dezelfde behuizingen als de pompen bieden wij ook efficiënte versnijders aan voor de meest veeleisende toepassingen. Deze worden vaak in de zuigleiding van de AGM draaizuigerpomp geplaatst om zo vloeistoffen met grote bestanddelen en/of lange vezels probleemloos te kunnen verpompen. Neem gerust met ons contact op voor meer informatie en/of een voorstel op maat voor uw toepassing.